Explora els nostres plans de Fibra Òptica

Esculla sa teva Tarifa de Fibra Òptica

La nostra avançada tecnologia de fibra òptica ofereix velocitats de navegació sorprenents i una connexió ultraràpida que transformarà la manera com experimentes Internet. Desperta la teva vida digital amb la nostra fibra òptica de primera línia, que garanteix una transmissió de dades sense interrupcions, perfecta per a la reproducció de contingut en línia en alta definició, videoconferències i jocs sense retards.

TARIFA

TRAMUNTANA

25%
0 MB

450 Mbps

450 Mbps

30,00 /Mes

IVA inclòs

TARIFA

MESTRAL

35%
0 MB

600 Mbps

600 Mbps

38,00 /Mes

IVA inclòs

TARIFA

LLEVANT

50%
0 MB

1000 Mbps

1000 Mbps

45,00 /Mes

IVA inclòs

Descàrrega Ràpida

Dades Il·limitades

Xarxa Segura i Fiable

Velocitat Simètrica

Comprova la teva Cobertura

Descobreix si pots gaudir de la nostra ràpida i fiable connexió a Internet a Cadaqués. Omple el formulari per comprovar la cobertura i descobrir les nostres opcions de connectivitat

Complementa la teva
Fibra Òptica

A Cadaqués Fibra, anem més enllà de la fibra òptica per millorar la teva vida digital. Amb el servei de televisió, portem l’entreteniment directament a la teva llar amb una àmplia gamma de canals i opcions de programació adaptades als teus gustos.

A més, oferim solucions de seguretat avançades amb les nostres càmeres de vigilància, permetent-te mantenir un ull vigilant sobre la teva propietat. 

Cadaques Fibra Serveis Alternatius

Internet d'alta velocitat

Connexions de proximitat

Servei tècnic eficient i puntual

Fibra Òptica Simètrica

Preguntes Freqüents​

En aquesta secció podràs resoldre les qüestions més comunes que puguin sorgir sobre els nostres serveis, les tarifes i l'atenció al client.​

  • Fibra Òptica
  • Mòbil
  • Telèfon Fix
  • Instal·lacions
  • Atenció al Client

Contractar el nostre servei de fibra òptica és senzill. Pots utilitzar el formulari de la nostra Web per consultar la cobertura que tens al teu habitatge o pots trucar al nostre servei d'atenció al client i un dels nostres representants t'assistirà en el procés de selecció del pla adequat i coordinarà la instal·lació corresponent.

Pots comprovar la disponibilitat de la fibra òptica a la teva ubicació omplint el formulari de comprovació de cobertura al nostre lloc web. El nostre equip es posarà en contacte amb tu amb detalls sobre la cobertura a la teva àrea.

Tots els nostres plans de fibra òptica inclouen un router de darrera generació que suporta les velocitats de connexió més altes. Aquest router proporciona una connexió sense fils ràpida i segura per a tots els dispositius del teu llar.

Estem compromesos amb la teva satisfacció. Si experimentes algun problema, contacta amb el nostre servei d'atenció al client i farem tot el possible per resoldre-ho.

Cadaqués Fibra ofereix una varietat de plans de telefonia mòbil que es poden adaptar a diferents necessitats. Pots consultar el nostre lloc web o trucar al nostre servei d'atenció al client per obtenir orientació sobre quin pla podria ser el millor per a tu, segons les teves necessitats de dades, minuts i SMS.

Sí, pots mantenir el teu número actual en canviar a Cadaqués Fibra. Simplement, haurem de processar una sol·licitud de portabilitat amb l'anterior companyia per garantir que segueixis utilitzant el mateix número que ja tens.

Treballem amb diferents xarxes per garantir la millor cobertura possible, fins i tot en àrees més remotes. La nostra prioritat és oferir una experiència de telefonia mòbil fiable, independentment de la ubicació.

Sí, oferim opcions per afegir línies addicionals al teu pla de telefonia mòbil perquè membres de la família o altres persones puguin gaudir dels mateixos avantatges amb una factura consolidada.

Disposem de plans de telefonia fixa que cobreixen diferents necessitats. Pots consultar els detalls dels plans al nostre lloc web o trucar al nostre servei d'atenció al client per obtenir assessorament personalitzat sobre quin pla podria ser el millor per a tu.

Sí, pots mantenir el teu número de telefonia fixa actual quan et passes a Cadaqués Fibra. Ens encarregarem del procés de portabilitat per garantir una transició fàcil i sense inconvenients.

Si experimentes algun problema tècnic, pots contactar amb el nostre servei d'atenció al client i un tècnic local es desplaçarà per resoldre-ho ràpidament. La nostra prioritat és garantir una connexió sense problemes.

Sí, oferim serveis addicionals com identificador de trucades, reenviament de trucades i altres funcions que pots afegir al teu pla de telefonia fixa per adaptar-lo a les teves necessitats específiques.

La instal·lació dels nostres serveis és senzilla i sense molèsties. Un tècnic local concertarà una cita, realitzarà la instal·lació amb rapidesa i t'assessorarà sobre l'ús òptim dels equips.

Sí, podràs col·laborar amb el tècnic durant la instal·lació per determinar la millor ubicació per al router o qualsevol equip de telefonia fixa, assegurant una connexió òptima a tot el teu domicili.

El temps d'instal·lació varia segons el servei i les teves necessitats particulars. Un tècnic local et proporcionarà una estimació durant la programació de la cita, garantint una instal·lació eficient i sense demores innecessàries.

Sí, estem compromesos a oferir una bona experiència en tots els aspectes. Durant la coordinació de la cita, pots indicar la teva disponibilitat i farem tot el possible per adaptar-nos al teu horari.

Si experimentes problemes durant o després de la instal·lació, pots trucar al nostre servei d'atenció al client. Estarem aquí per resoldre qualsevol problema i garantir una experiència òptima amb els nostres serveis.

Pots trucar-nos al número de telèfon indicat al nostre lloc web o enviar-nos un correu electrònic.

Els nostres horaris d'atenció al client varien, però estem disponibles durant els dies laborables i, en molts casos, els caps de setmana. Consulta el nostre lloc web o truca'ns per conèixer els horaris específics i altres opcions de contacte.

Si experimentes algun problema amb la teva connexió o servei, truca al nostre servei d'atenció al client. Un representant local t'assistirà i coordinarà amb els tècnics necessaris per resoldre ràpidament qualsevol problema que puguis tenir.

Sí, disposem d'una oficina local a Cadaqués on pots rebre atenció al client en persona. Pots consultar els horaris d'atenció i adreça al nostre lloc web o trucant-nos.

Tens dubtes?

Et truquem!

Indica’ns el teu número i et trucarem el més aviat possible per ajudar-te en el que necessitis.