L'equip que t'apropa al futur

Cadaques Fibra

Som sa Fibra de Cadaqués

Cadaqués Fibra és la teva opció de confiança per a sa millor connectivitat a Cadaqués i a sa Costa Brava. Amb sa nostra fibra òptica de primera qualitat, portem velocitat i fiabilitat al nucli de Cadaqués i als seus voltants. Connecta’t sense preocupacions i gaudeix de l’internet de primera classe amb Cadaqués Fibra.

Amb una combinació de dedicació local i coneixements en tecnologies punta, el nostre equip està aquí per assegurar-se que la connectivitat a Cadaqués sigui fiable, ràpida i adaptada a les necessitats úniques del nostre estimat poble. Des de tècnics qualificats fins a especialistes en atenció al client, treballem junts amb l’objectiu de superar les expectatives. La nostra missió és transformar la manera com les persones es connecten a Cadaqués, i ho fem amb compromís, proximitat i un autèntic esperit comunitari. Confiï amb l’equip de Cadaqués Fibra per una connectivitat sense igual i un suport personalitzat.

Internet d'alta velocitat

Connexions de proximitat

Servei tècnic eficient i puntual

Fibra Òptica Simètrica

Comprova la teva Cobertura

Descobreix si pots gaudir de la nostra ràpida i fiable connexió a Internet a Cadaqués. Omple el formulari per comprovar la cobertura i descobrir les nostres opcions de connectivitat

L'equip de Fibra Cadaqués

Marc Noguer

CEO Fibra Cadaqués

Clàudia Solvas

Atenció al Client

Tens dubtes?

Et truquem!

Indica’ns el teu número i et trucarem el més aviat possible per ajudar-te en el que necessitis.